Plaagdierpreventie
    • Het seizoen van het vliegende ongedierte zoals wespen en vliegen is aangebroken. U kunt veel hinder ondervinden van die kleine vliegende beestjes.
    • DemoSnelle service
    • DemoGrondige aanpak
    • DemoDefinitieve oplossing

Knaagdieren

Muizen bestrijden is nodig als de temperatuur daalt. In het najaar begint het muizenseizoen in huizen, kantoren, winkelpanden en bedrijven door heel Nederland. In de natte en koudere periode zoeken de muizen de droogte en warmte op. Uw huis bijvoorbeeld is voor hen de ideale plek om te verblijven en te overleven. Eenmaal binnen zijn muizen niet meer van plan op vrijwillige basis weg te gaan. U zit met de problemen. Muizen knagen aan alles wat los en vast zit. Daarnaast verontreinigen ze voedsel in de keuken en opslag omdat ze alles eten wat ze tegenkomen. Nee, muizen in huis, kantoor- of winkelpand of bedrijf is bepaald geen pretje. U wilt er snel van af.

Er bestaan heel wat manieren om zelf muizen te bestrijden, maar de praktijk wijst uit dat dit meestal niet lukt. Muizen bestrijden door een professionele muizenbestrijder, ROVAK in te schakelen
is altijd de beste oplossing.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? 

Wij staan u graag te woord

KLIK HIER

Dealer van:

boerenwinkel

UA-75915853-1